مدیریت و رهبری

آیا شخصیت من برای کارآفرینی مهیاست؟

خودشناسی مدیران، شاخص های اندازه گیری

خودشناسی زیربنای ایجاد تغییرات بزرگ است

1 واحد
1 جلسه
3 فایل
17 دانشجو

شاید بشه بدون شخصیت کارآفرینی، کارای کوچیکی رو انجام داد، ولی برای کار بزرگ، باید شخصیتِ کارآفرین بزرگ خودتون رو کشف و متجلی کنید.


در این کلاس پیرامون هشت ویژگی اساسی برای کارآفرینی بحث شده.

دکتر گلستان، معیار و شاخص های موفقیت در کارآفرینی رو معرفی کردن و شیوه اندازه گیری ویژگی های کارآفرینی در هر شخص رو آموزش دادن.

در پایان کلاس شما به یک آزمون هدایت میشید و با یک ابزار دقیق، درصد هریک از ویژگی های شخصیت کارآفرین در کاراکتر خودتون رو کشف و تحلیل جامعی از اون رو به دست خواهید آورد...

  • در این کلاس چه خواهیم آموخت؟
  1. چه ویژگی های شخصیت یک کارآفرین را شکل می دهد؟
  2. کدام ویژگی ها عامل موفقیت و کدامیک، مانع شکست کارآفرین می شوند؟
  3. مهم ترین ویژگی کارآفرینان چیست؟
  4. من در کدام ویژگی های کارآفرینی، قوت و در کدام ها، ضعف دارم؟
  5. چگونه تاثیر این ویژگی ها را در نتایج کسب و کارم تعدیل کنم؟

 

  1. مشاهده
    • ویدئو : هشت معیار شخصیتی کارآفرینان

    • پادکست : معیار های کارآفرینی به ترتیب اولویت

    • فایل متنی : شرکت در آزمون کارآفرینی

ویژگی های شخصیتی در کسب و کار

نه از موقعی که مفهومی تحت عنوان entrepreneurship یا کارآفرینی ابداع و به جهان مدیریت معرفی شدهT بلکه از موقعی که یک نفر به عنوان کارفرما یا حتی همکار، یک نفر دیگه رو به یه گروه کاری اضافه کرده، بشر فهمیده -و خیلی هم مطمئنه از این قضیه- که شخصیت‌های افراد، جدای از اینکه در زندگی فردی و اجتماعی چه نمودی دارند، در زندگی کاری و در جهان کسب و کارها اثرات متفاوتی داره و بر همین اساس هر شخصیت جایگاه متفاوتی در کشتی کسب و کار خواهد داشت.

این هرگز به معنای بهتر بودن یا بدتر بودن یک شخصیت نسبت به دیگری نیست. همونطور که ناخدا مهمه، پارو زن‌ها هم توی کشتی، اعضای تاثیرگذار و تعیین کننده‌ای هستن؛ چون ناخدا هر چقدر هم که با تجربه و کار بلد باشه پارو زن نیست.

اهمیت ویژگی های شخصیتی در سطح مدیریت کسب و کار و کارآفرینان

همیشه برای بخش‌های مختلف کسب و کار شخصیت‌های مختلفی رو انتخاب و جایگذاری می‌کنیم؛ مثلاً در بخش حسابداری افراد درونگرا و افرادی که تمرکز و دقت بالایی دارن موفق‌تر هستن. و در بخش فروش افراد برونگرا و کسانی که شاید نسبت به بخش حسابداری دقت کمتری دارند و هیجان بیشتری موفق‌تر هستند. برای هدایت و مدیریت کسب و کار هم قصه همینه و ویژگی‌های شخصیتی تعیین کننده ست. با این تفاوت که در سطح مدیریت و هدایت کسب و کار، ضریب خطا با اهمیت‌تره و هر میزان تفاوت شخصیتی با جایگاه مدیر یا کارآفرین میتونه نتایج و خروجی رو چندین برابر دگرگون کنه.

کارآفرین‌ها از این جهت که خودشون مالک کسب و کار هستند و نیروی متحرکه سازمان رو اونها تامین می‌کنند؛ طیفی از شخصیت‌های متفاوت رو نیاز دارن. هریک از شما کارآفرینان عزیز که مخاطبان این گفت و گو هستید، درصد متفاوتی از این ویژگی‌های شخصیتی رو دارید و کار ما اینجا شروع میشه تا در این کلاس به این موضوع بپردازیم که هر کدام از این هشت ویژگی شخصیتی در کدام بخش هدایت یک کسب و کار لازمه و تو کدوم بخش می‌تونه خطرناک باشه و نیاز به ترمزدستی داشته باشیم.

درواقع ما حد نرمال، حداقل و حداکثر این هشت ویژگی‌ رو پیدا می‌کنیم و نتایج هر میزان ازشون رو خواهیم شناخت.


این کلاس برای از بین بردن انگیزه و ایجاد حس ناتوانی نیست بلکه برای شناختن بهتر توانمندی‌های شخصیتی شما و جایگاه اون در کسب و کاره

در پایان این کلاس به یک آزمون جامع خودشناسی کارآفرینی هدایت میشید. این آزمون از معتبرترین تست‌های شخصیتی در علم مدیریت کسب و کاره. با استفاده از این ابزار می‌تونید به دقت ویژگی‌های کارآفرینی خودتون رو بسنجید و برای تعدیل هر کدومش راهکار دریافت کنید. می‌تونید این آزمون رو مدتی بعد تکرار کنید و میزان تغییرات در شخصیت کارآفرینی خودتون رو اندازه‌گیری کنید.

خودشناسی قدم اول تغییرات بزرگه. قدم اول رو براتون آسون کردیم تا سریع‌تر و مطمئن‌تر، گام‌های بعدی رو بردارید.

نظرات دوره

به منظور ثبت دیدگاه وارد سایت شوید!

دوره‌های مرتبط

پیش بینی می کنیم محصولات زیر نیز برای شما جذاب باشد...

AralHolding

شرکت ها و دپارتمان های زیر مجموعه هلدینگ آرال

افزودن به سبد
×